Ob robu dogodka ob slavnostni razglasitvi Ambasadorjev znanj, ki se je odvijal 31.1. 2023 v prostorih Prešernove dvorane ICPE, smo izrekli prisrčno dobrodošlico novim članom Kluba slovenskih diplomatov, ki so se nam pridružili v mesecu januarju.

Med njimi je Dunja Olga Bohorič, ki je na dogodku prejela tudi častni naziv Višja mentorica (angl. Senior Mentor). Kot aktualna predsednica Združenja turističnih vodnikov bo pripomogla k vzpostavitvi sodelovanja med aktivnostmi diplomacije in turizma.

Nova članica je postala tudi ga. Irena Debeljak, priznana vodilna strokovnjakinja na področju upravljanja farmacevtskih družb, danes pa ena od vidnejših članic Mednarodnega združenja žensk Ljubljana (SILA- IWCL). V sodelovanju članov obeh klubov bomo prispevali k izboljšanju enakopravnosti in zdravja žensk v vseh segmentih in na vseh nivojih, tako v Sloveniji kot v EU in širše.

Še posebej ponosni pa smo, da se nam je v Klubu slovenskih diplomatov pridružil tudi študent doktorskega študija na FDŠ in evropski ter svetovni prvak v kickboksu, Dejan Pavlović. Z njim smo v Klubu slovenskih diplomatov zastavili projektne aktivnosti, ki bodo povezovale diplomacijo, šport in zdravje.

Če tudi vi skrivate v sebi potencial za povezovanje, sodelovanje in želite prispevati k trajnostnemu razvoju s pomočjo diplomacije… Vabljeni, da se nam pridružite! Klub slovenskih diplomatov je tu za vas!

Dodaj odgovor