You are currently viewing Life Learning Academia- Ambassardors of Knowledge Awards

Na zadnji dan januarja v letu 2023 je Life Learning Academia pripravila deveto podelitev nominacij Ambasadorji znanja (angl. Amassadors of Knowledge Awards).

Med nominiranci tega prestižnega naziva sta bila tudi g. Štefan Pavlinjek, podjetnik in častni konzul Republike Severna Makedonija v Sloveniji ter g. Cizelj, veleposlanik SFRJ v Avstraliji in slovenski veleposlanik v EU in NATO v Bruslju. Dogodek je bila odlična priložnost za druženje članov Kluba diplomatov Slovenije s predstavniki gospodarstva, politike, kulture, športa, zdravstva in drugih nevladnih organizacij.

Prireditev se je odvijala v Prešernovi dvorani ICPE, s pomočjo spletnega prenosa pa so jo spremljali v 27 državah, sodelujočih v projektu nominiranja ambasadorjev znanja in njihovih podeljevanj priznanja Referenca in Mentor. Na dogodku smo se imeli priložnost srečati in pogovoriti s predstavniki iz različnih držav in navezati nove stike in poznanstva.

Ob robu dogodka smo s ponosom izrekli dobrodošlico v Klubu slovenskih diplomatov našim novim članom. Veselimo se sodelovanja in skupnih dosežkov na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja, povezovanja in promocije potencialov diplomacije.

Dodaj odgovor